Aankoop advies

Bij uw lokale tuincenter heeft u keuze uit zeer veel tuinmaterialen en tuingereedschappen. Hier vindt u meer informatie die u kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van graszoden?

Wanneer je een stuk grond of een tuin hebt waar je graag gras zou willen hebben, dan zijn er veel zaken waar je dient rekening mee te houden bij het aanleggen van graszoden naast de nodige expertise. Dit hangt natuurlijk af van je wensen, gebruik en onderhoud van de graszoden. Want het laatste wat je wilt is dat het een kostbare aangelegenheid wordt en waarbij je vroegtijdig van je graszoden afscheid moet nemen.

Read more...

Aankoop advies tuinschermen:

Voordat je overgaat tot de aankoop van tuinschermen zal je moeten overwegen of je hardhouten of zacht houten tuinschermen gaat plaatsen. Beide hebben voor en nadelen. Hieronder geef ik zoveel mogelijk informatie over beide soorten.

Hardhouten tuinschermen:
Hardhouten tuinschermen zijn over het algemeen een stuk duurder dan zacht houten schermen. Toch zal je na verloop van jaren een goede investering gedaan hebben daar de hardhouten tuinschermen wel tot twee keer langer mee kunnen dan zacht houten tuinschermen.

Read more...

Aankoop advies vlonderplanken:
 
Vlonderplanken worden meer en meer gebruikt om terrassen en paden mee aan te leggen en randen van zwembaden en jacuzzi’s mee te maken. Vlonderplanken geven de tuin een natuurlijke uitstraling en passen erg goed in de tuinen van nu (2008). Vlonderplanken in combinatie met hardstenen tegels en zandkleurig split is een zeer geliefde combinatie. Er zijn verschillende soorten vlonderplanken die we in drie groepen kunnen verdelen.

Read more...

Aankoop advies tuinmeubelen:
 
Het verkopen van tuinmeubelen is een zeer lucratieve handel waar zeer veel geld in omgaat. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit en prijs. Bij tuinmeubelen is het de kunst om de juiste prijs kwaliteit verhouding te vinden wat geen makkelijke opgave is door het enorme aanbod. Ik adviseer daarom om in ieder geval tuinmeubelen te kopen van een merk die zich al jaren bewezen heeft en waar je een goede garantie krijgt. Bedenk goed dat als je houten tuinmeubelen koopt deze behoorlijk wat onderhoud vragen. Dit is wel de voornaamste reden dat houten tuinmeubelen niet meer zo populair zijn. Hardhouten of teakhouten tuinmeubelen worden in zeer korte tijd grijs van kleur. Als je dit niet wilt en liever de kleur wilt behouden zoals de tuinmeubelen er in de showroom bij staan dan dien je de meubels minimaal twee keer per seizoen te behandelen met een hardhout of teakhout olie.

Read more...

Tuinartikelen kopen op internet:

Tuinartikelen kopen op internet is eenvoudig en vaak goedkoper dan in de reguliere winkels. Toch is het kopen van tuinartikelen op internet anders dan het kopen van bijvoorbeeld een televisie. Zeker als we met levend materiaal te maken hebben zoals planten. Iedere plant is namelijk anders van vorm en kwaliteit. Het is dan ook uitermate belangrijk om voordat je iets op internet besteld te kijken of de webwinkelier betrouwbaar is. Er zijn een aantal makkelijke manieren om hier achter te komen.

Read more...

<