Aankoop advies

Aankoop advies tuinartikelen:

Door wie wil je je het liefst laten adviseren bij de aankoop van tuinartikelen? Door de winkel die tuinartikelen verkoopt of door een onafhankelijke partij die geen tuinartikelen verkoopt maar wel dagelijks tuinartikelen inkoopt en verwerkt? Iedereen zal zeggen zich het liefst te laten adviseren door wie de artikelen niet verkoopt. Alleen op deze manier is het namelijk mogelijk om een onafhankelijk advies te geven. Dat bracht Online Tuinieren op het idee om de rubriek aankoop advies tuinartikelen te maken. Het gekke is dat er op internet geen enkele site te vinden is die onafhankelijk advies geeft over de aankoop van tuinartikelen. Online Tuinieren verkoopt geen tuinartikelen en is ook niet voornemens dit in de toekomst te gaan doen. Tevens wordt de site geschreven door vakbekwame hoveniers, een tuinarchitect en een tuindocent die dagelijks met de inkoop en de verwerking van tuinartikelen bezig zijn. Hierdoor is Online Tuinieren vooralsnog de enige onafhankelijke site met aankoop advies tuinartikelen.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van graszoden?

Wanneer je een stuk grond of een tuin hebt waar je graag gras zou willen hebben, dan zijn er veel zaken waar je dient rekening mee te houden bij het aanleggen van graszoden naast de nodige expertise. Dit hangt natuurlijk af van je wensen, gebruik en onderhoud van de graszoden. Want het laatste wat je wilt is dat het een kostbare aangelegenheid wordt en waarbij je vroegtijdig van je graszoden afscheid moet nemen.

Read more...

Aankoop advies tuinschermen:

Voordat je overgaat tot de aankoop van tuinschermen zal je moeten overwegen of je hardhouten of zacht houten tuinschermen gaat plaatsen. Beide hebben voor en nadelen. Hieronder geef ik zoveel mogelijk informatie over beide soorten.

Hardhouten tuinschermen:
Hardhouten tuinschermen zijn over het algemeen een stuk duurder dan zacht houten schermen. Toch zal je na verloop van jaren een goede investering gedaan hebben daar de hardhouten tuinschermen wel tot twee keer langer mee kunnen dan zacht houten tuinschermen.

Read more...

Aankoop advies vlonderplanken:
 
Vlonderplanken worden meer en meer gebruikt om terrassen en paden mee aan te leggen en randen van zwembaden en jacuzzi’s mee te maken. Vlonderplanken geven de tuin een natuurlijke uitstraling en passen erg goed in de tuinen van nu (2008). Vlonderplanken in combinatie met hardstenen tegels en zandkleurig split is een zeer geliefde combinatie. Er zijn verschillende soorten vlonderplanken die we in drie groepen kunnen verdelen.

Read more...

Aankoop advies tuinmeubelen:
 
Het verkopen van tuinmeubelen is een zeer lucratieve handel waar zeer veel geld in omgaat. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit en prijs. Bij tuinmeubelen is het de kunst om de juiste prijs kwaliteit verhouding te vinden wat geen makkelijke opgave is door het enorme aanbod. Ik adviseer daarom om in ieder geval tuinmeubelen te kopen van een merk die zich al jaren bewezen heeft en waar je een goede garantie krijgt. Bedenk goed dat als je houten tuinmeubelen koopt deze behoorlijk wat onderhoud vragen. Dit is wel de voornaamste reden dat houten tuinmeubelen niet meer zo populair zijn. Hardhouten of teakhouten tuinmeubelen worden in zeer korte tijd grijs van kleur. Als je dit niet wilt en liever de kleur wilt behouden zoals de tuinmeubelen er in de showroom bij staan dan dien je de meubels minimaal twee keer per seizoen te behandelen met een hardhout of teakhout olie.

Read more...

Tuinartikelen kopen op internet:

Tuinartikelen kopen op internet is eenvoudig en vaak goedkoper dan in de reguliere winkels. Toch is het kopen van tuinartikelen op internet anders dan het kopen van bijvoorbeeld een televisie. Zeker als we met levend materiaal te maken hebben zoals planten. Iedere plant is namelijk anders van vorm en kwaliteit. Het is dan ook uitermate belangrijk om voordat je iets op internet besteld te kijken of de webwinkelier betrouwbaar is. Er zijn een aantal makkelijke manieren om hier achter te komen.

Read more...