Aankoop advies tuinmeubelen:
 
Het verkopen van tuinmeubelen is een zeer lucratieve handel waar zeer veel geld in omgaat. Er zijn enorme verschillen in kwaliteit en prijs. Bij tuinmeubelen is het de kunst om de juiste prijs kwaliteit verhouding te vinden wat geen makkelijke opgave is door het enorme aanbod. Ik adviseer daarom om in ieder geval tuinmeubelen te kopen van een merk die zich al jaren bewezen heeft en waar je een goede garantie krijgt. Bedenk goed dat als je houten tuinmeubelen koopt deze behoorlijk wat onderhoud vragen. Dit is wel de voornaamste reden dat houten tuinmeubelen niet meer zo populair zijn. Hardhouten of teakhouten tuinmeubelen worden in zeer korte tijd grijs van kleur. Als je dit niet wilt en liever de kleur wilt behouden zoals de tuinmeubelen er in de showroom bij staan dan dien je de meubels minimaal twee keer per seizoen te behandelen met een hardhout of teakhout olie.

Tuinmeubel_tuinset_0001 Tuinmeubel_tuinset_0002 Tuinmeubel_tuinset_0003

Tuinmeubelen kopen op internet:
Ik ben van mening dat je tuinmeubelen niet op internet moet kopen. Tenminste niet zonder dat je daadwerkelijk op de meubelen gezeten hebt om te testen of deze lekker zitten. Je kan je voorstellen dat een tuinstoel voor iemand die 160cm lang is anders zal zitten dan voor iemand die 200cm lang is. Een tuinstoel zal dus getest moeten worden of deze lekker zit. Indien je een tuinset getest hebt en je weet welk merk en model je wilt aanschaffen dan kan je natuurlijk wel op internet kijken of deze daar voordeliger aangeboden worden en indien dit het geval is daar bestellen. Internetwinkels die naast de online shop ook een showroom hebben waar de meubels getest kunnen worden zijn natuurlijk prima al is het wel handig als deze showroom in de buurt is. Lees voordat je iets op internet besteld ook kopen op internet.

Tuinmeubelen laten bezorgen:
Veel winkels bieden als service de tuinmeubelen bij u te bezorgen. Controleer als deze afgeleverd worden goed of het de juiste meubelen zijn en of deze niet beschadigd zijn. Helaas hoor je maar al te vaak dat de bezorgdienst niet wil dat je de tuinmeubelen ter plaatse uitpakt en controleert op beschadigingen. Indien dit het geval is zet dan op de afleverbon die je moet tekenen voor goede ontvangst dat er geen mogelijkheid bestond de tuinmeubelen te controleren of stuur de meubels retour.


<