Afval.nl – online afvalcontainer hurenBestellen bouwcontainers voor uw (tuin)afval via internet een succes
Containers bestellen, ophalen of omwisselen? Makkelijk via Afval.nl.

ALKMAAR - Afval.nl is dé webwinkel voor het verhuren van bouwcontainers in heel Nederland. Afval.nl is opgericht om de soorten containers en afvalstromen inzichtelijk te maken en dit te combineren met het plaatsen van een online bestelling. En met succes! 4500 klanten gingen u al voor.

 

 

Simpel en snel
Afval.nl staat voor gemak, snelheid en betrouwbaar. In drie simpele stappen heeft u een container geselecteerd, de betreffende soort afval ingevoerd en vervolgens afgerekend. Vandaag besteld is morgen al geleverd. Volgens initiatiefnemer Rob Verduin ligt daar ook de sleutel van het succes. ,,Afval.nl is erg laagdrempelig. Het bestellen van een container gaat in een paar simpele stappen. De container wordt netjes geleverd, u vult de container met (tuin)afval en wordt daarna op een afgesproken dag opgehaald. Daarbij hebben wij een landelijke dekking en kan er in heel Nederland geleverd worden." Dat de formule aansloeg merkte men bij Afval.nl al snel op. ,,We kregen vanaf het begin al veel bestellingen door. Inmiddels hebben we een A-merk op de markt gezet en al 4500 klanten via de site kunnen helpen. Dat is natuurlijk geweldig." Aldus Verduin.

Voorjaarsactie tuinafval
Vrijdag 26 maart jl. is de voorjaarsactie voor tuinafval van start gegaan. Tijdens deze actie hebben we speciale tarieven voor containers met composteerbaar tuin en plantsoenafval, grond, tuinhout en stenen/tegels. Wij nodigen u uit om vrijblijvend onze site te bezoeken en heeft u vragen kunt een berichtje sturen door het contactformulier in te vullen. Bellen kan natuurlijk ook 072 - 541 3 585

www.afval.nl

<