Het voorjaar is een uitstekende tijd om de populaire Hedera te planten. Hedera misschien wel beter bekend als Klimop wordt steeds vaker als groenblijvende afscheiding toegepast. De reden hiervoor is dat deze planten snel groeien, minder ruimte innemen dan een haag, in de winter groen blijven en weinig onderhoud vragen. De planten worden doorgaans aangeplant tegen gaas of bouwstaal matten die gemonteerd zijn aan houten palen. De meest gebruikte soort klimop voor deze toepassing is de Hedera hibernica. Voor iedere lezer van Onlinetuinieren.nl heeft de online webshop www.klimop-hedera.nl een wel heel speciale aanbieding gemaakt.

Naast deze speciale aanbieding zijn in deze online shop alle benodigde materialen om uw groene afscheiding te maken verkrijgbaar, van palen tot gaas en van Hedera tot meststoffen.

Hedera aanbiedingSpeciale aanbieding Hedera hibernica maat 175/200 cm in pot topkwaliteit van 9,50 euro voor 9,00 euro per stuk (zie foto).


 

.
Tip! Op www.klimop-hedera.nl worden niet alleen topkwaliteit klimplanten aangeboden maar ook alle verdere benodigdheden voor een groene haag zijn gemakkelijk en voordelig te bestellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<